Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?
Van een lekkende keukenkraan of een verstopte afvoer tot de aanleg van compleet nieuwe installaties op het gebied van gas, water en riool. U kunt bij ons terecht.


Eindelijk dat lavet eruit of wilt u misschien een ingebouwde radio en/of televisie in uw badkamer? Onze badkamerspecialist verzorgt de technische installatie van de diverse elementen. Ook als de badkamer compleet vernieuwd moet worden kunt u een beroep doen op onze badkamerspecialist. Naast alle bouwpraktijken kunt u ook bij ons terecht voor uw badkamer interieur. Uw kast op maat gemaakt of net dat aparte details verwerkt in uw wastafel... Uiteraard verwijderen wij ook eerst de oude badkamer.

Jaarlijks gebeuren er in Nederland ca. 20.000 ongelukken als gevolg van uitglijden op gladden en natte vloeren. R&M biedt u een oplossing waarbij uw vloer weer veilig beloopbaar wordt. Wij maken namelijk gebruik van een beproefd systeem voor het antislip maken van uw vloer.

In principe kan de door ons toegepaste antislip coating worden toegepast op elke gesloten ondergrond. Hierbij kunt u denken aan het antislip maken van hout, natuursteen, linoleum, laminaat beton, epoxy en tegels.

U kunt zelfs 's avonds of in het weekend met ons afspreken. Wij komen dan graag bij u langs om eens met u mee te denken hoe uw badkamer kan worden verbouwd en opnieuw worden ingedeeld. Wij vinden namelijk dat dat mogelijk moet zijn. U kunt ook zelfs de spullen kopen zodat wij deze voor u monteren. Het is geheel aan u.

 

 

 

BADKAMERS
Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?


 

SCHEIDINGSWANDEN
Op zoek naar scheidingswanden voor uw kantooromgeving om daardoor een wisselende indeling en flexibiliteit te creeren? ...


 

TIMMERMAN
Onze timmermannen bewerken het hout in de breedste zin van het woord: balklagen maken, wanden aftimmeren, kozijnen maken en plaatsen ...


 

KEUKENS
R&M Bouwgroep verzorgd de gehele installatie van uw keuken. Van het demonteren van uw oude tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe keuken.


 

HAARDEN
Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften ...


 

DAKKAPELLEN
Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is ...


 
 

 

   


■  disclaimer  ■  contact  ■  home  ■