In de meeste traditionele huizen vinden we de ruimtes die daadwerkelijk gebruikt worden op de eerste verdieping en de begane grond. De zolder is een ondergeschoven kindje en dient vaak als berging of beter gezegd als rommelhok. Veel mensen zouden graag een extra kamer erbij hebben. Een logeerkamer, een speelkamer of een hobbykamer behoort tot de mogelijkheden wanneer we van de zolder een extra kamer maken.

Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is.

Voor het plaatsen van een dakkapel beginnen de ervaren R&M monteurs vroeg in de ochtend met het creŽren van een opening in het dak. De dakkapel - dan al in de fabriek zoveel mogelijk op uw wensen is afgestemd - wordt op het dak gehesen en het geheel wordt gedicht.

     

Tegen het eind van de dag is uw nieuwe dakkapel geheel water- en tochtdicht gemonteerd.

Bij fabricage van uw dakkapel heeft u de keuze uit verschillende soorten materiaal. Denk hierbij aan hout, kunststof en aluminium.

Kunstof gevel panelen zijn op zich niet nieuw. Het gladde oppervlak mist in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Keralit gevelpanelen daarentegen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarnaast is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriŽn en andere rottingsprocessen. En het zal nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn.

Inbouw dakraam
Indien u heeft besloten om op uw zolder een dakkapel te laten plaatsen dan is het misschien niet eens zo'n gek idee om op dezelfde dag een extra dakvenster door ons te laten monteren. Voordeel van een Velux dakraam is dat u de ramen tegen over elkaar kunt openzetten om eens flink te luchten. Een ander voordeel is natuurlijk dat u nog meer daglicht heeft.

Bij een Velux dakraam kunnen de volgende opties worden geleverd:
- rolluik
- decoratie en zonwering
- jaloezieŽn
- rolgordijnen (ook verduisterend)

 

 

BADKAMERS
Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?


 

SCHEIDINGSWANDEN
Op zoek naar scheidingswanden voor uw kantooromgeving om daardoor een wisselende indeling en flexibiliteit te creeren? ...


 

TIMMERMAN
Onze timmermannen bewerken het hout in de breedste zin van het woord: balklagen maken, wanden aftimmeren, kozijnen maken en plaatsen ...


 

KEUKENS
R&M Bouwgroep verzorgd de gehele installatie van uw keuken. Van het demonteren van uw oude tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe keuken.


 

HAARDEN
Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften ...


 

DAKKAPELLEN
Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is ...


 
 

 

   


■  disclaimer  ■  contact  ■  home  ■