Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften bij u thuis geplaatst/gemaakt door onze vakman.

We kunnen een onderscheid maken in hout gestookte haarden, houtkachels, gas gestookte haarden, gaskachels en stijl schouwen.

Nog altijd neemt de meerwaarde van een interieur toe. Niet alleen in de privé sfeer maar ook in het bedrijfsleven wordt sfeer en gevoel steeds belangrijker. Het interieur is een weerspiegeling van de mens er achter, de identiteit. De openhaard brengt net dat extra stukje emotie als aanvulling in het kantoor, de ontvangstruimte, winkel, restaurant of hotel. In samenwerking met project- ontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten, leveren wij een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling en realisatie hiervan.

Naast het soort haard ten aanzien van vormgeving, materialen, detaillering en rendement, dient u tevens een keuze te maken in de soort brandstof. Voor bijna elk model openhaard geldt dat u zelf kunt aangeven of betreffende haard in een houtgestookte of gasgestookte versie geleverd moet worden, uitzonderingen daar gelaten. Naast het stoken op hout of gas bieden wij u tevens de mogelijkheid om te stoken op gel of bio-ethanol of misschien heeft u een voorkeur voor een elektrische haard.

 

 

BADKAMERS
Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?


 

SCHEIDINGSWANDEN
Op zoek naar scheidingswanden voor uw kantooromgeving om daardoor een wisselende indeling en flexibiliteit te creeren? ...


 

TIMMERMAN
Onze timmermannen bewerken het hout in de breedste zin van het woord: balklagen maken, wanden aftimmeren, kozijnen maken en plaatsen ...


 

KEUKENS
R&M Bouwgroep verzorgd de gehele installatie van uw keuken. Van het demonteren van uw oude tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe keuken.


 

HAARDEN
Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften ...


 

DAKKAPELLEN
Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is ...


 
 

 

   


■  disclaimer  ■  contact  ■  home  ■